Modules

Handvol modules

Modules Onbeperkt uitbreiden

Een van de beste dingen van de CommerceXL is dat ook geavanceerde modules standaard inbegrepen zijn. Modules waar u met plezier gebruik van zult maken. In de loop der tijd wilt u de webwinkels uitbreiden en kunnen veranderen: de modules maken dit eenvoudig. Er zijn modules voor kassakoppelingen, verbeteren van SEO, coupons, stickers, reviews en zo meer. 

Modules toevoegen SERVICE Standaard inbegrepen

De beschikbare modules zijn standaard inbegrepen. Het toevoegen van modules regelt de technische support afdeling voor u, zodat uw winkel optimaal blijft functioneren.

Wilt u hulp bij het inrichten of instellen? Daar helpen de Webwinkel Assistenten u graag mee.

 

 

Unieke wensen Eigen modules en uitbreidingen

De CommerceXL kunt u ook zelf uitbreiden met specifieke modules.

Heeft u ontwikkelaars in de buurt óf wilt u ze huren bij CommerceXL.nl? De keuze is aan u. Hierdoor kunt u uw CommerceXL uitbreiden en op allerlei manieren nog interessanter maken voor uw doelgroep.

Module ontwikkeling Als klant tel je mee

CommerceXL.nl realiseert het gehele jaar door aanvullende modules of uitbreidingen op bestaande modules. Daar nemen we de wensen van onze klanten in mee.

Elke 3 maanden is er een nieuwe release van de CommerXL en blijft u dus up-to-date.

Zo is uw webwinkel bij met de actuele zaken én blijven de kosten laag. 

Teveel om op te noemen 7000 modules match your search

Naast de vele door CommerceXL.nl ontwikkelde modules zijn er de duizenden modules ontwikkeld door de Drupal Community. Deze modules bieden allerlei oplossingen en uitbreidingen. CommerceXL.nl helpt u graag de juiste modules te vinden en CommerceXL verzorgt (zonder meerkosten) het installeren in uw webwinkel.

Het kan voorkomen dat u voor een module extra wensen heeft, zoals bijvoorbeeld de kleuren aanpassen, teksten vertalen of een instructievideo voor uw medewerkers maken. CommerceXL Functioneel Beheerders en de Webshop Assistenten helpen u daar graag bij (hier kunnen kosten aan verbonden zijn).

Voor Drupal Ubercart kunt u ook kiezen uit de beschikbare 7000 modules, deze modules zijn gratis.

Voor Magento kunt u terecht bij de Magento connect, let op, deze modules zijn over het algemeen niet gratis.

Voor WooCommerce kunt u terecht bij de  WooCommerce products, let op, deze modules zijn niet gratis.

helder in kleine lettertjes Weten waar u aan toe bent

De ene module is de andere niet. Een module om artikelen door te sturen naar een vergelijkingssite of een module waarmee een banner wordt getoond, zijn nogal verschillende zaken. Voor veel modules is geen extra kennis nodig en zijn de handelingen beperkt. Voor andere modules, denk aan kassakoppelingen, is overleg en uitleg nodig. 

We informeren u voor elke module altijd duidelijk over de kosten en inspanning, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.