StoreInfo kassakoppeling

Module

storeinfo koppeling

STOREINFO KASSAKOPPELING

De StoreInfo kassakoppeling maakt het mogelijk, de artikelen ingevoerd in het kassasysteem, direct in de webwinkel te gebruiken. Met direct bedoelen we automatisch en zonder tussenkomst. De webwinkel gebruikt dan de artikelen, de prijzen en de voorraad direct uit de kassa. In de webwinkel hoeft er dan niets gedaan te worden om nieuwe assortimenten zichtbaar te maken of om bestellingen af te rekenen. De koppeling verzorgt ook het overnemen van de foto's uit het kassasysteem.

Uit de praktijk: coderingen

Diverse conversies bijvoorbeeld de 'SRS bedragen' worden uitgevoerd om het inlezen in de webwinkel te vereenvoudigen. De koppeling heeft verder uitgebreide en uit de praktijk geboren mogelijkheden om coderingen, zoals gebruikt in de kassa, in de webwinkel om te zetten naar filters voor de webwinkelmenu's.

PRIJS EN INSTALLATIE

De module zelf is inbegrepen 

Installatie
De installatie doet de supportafdeling kosteloos voor u.

instellingen
Instellingen zijn meestal nodig omdat er veel diversiteit is tussen de SRS systemen, versies en inrichtingen. Voor deze inrichting van de module spreken we met u een fixed price bedrag af dat afhankelijk is van de ingeschatte hoeveelheid werk. 

Neem even contact met support op om uw situatie door te nemen, we helpen u graag snel op weg.

Contact

 

Koppeling SAAS

U kunt ook gebruik maken van de koppeling als webservice. CommerceXL.nl verzorgt dan alles voor u. De koppeling draait op onze servers en u heeft geen installatie in uw webwinkel te doen. Ook onderhoud en software-ontwikkeling wordt dan door CommerceXL.nl verzorgd. Uw webwinkelontwikkelaar/leverancier spreekt dan met de vakmensen die de wat aparte Storeinfo eigenschappen voor uw webwinkel kennen.