Developers eCommerce en Mobile Apps

eigen Programmeurs en designers

Ontwikkeling van systemen, applicaties en wijziging aan Magento, Drupal en WooCommerce is ons dagelijks werk. Met een consultant aan huis, developer op afstand of complete teams in lage lonen landen. De ontwikkelaars worden aangestuurd door professionele projectmanagers en architecten uit Nederland, zodat elke ontwikkeling een succes is. Belangrijk vinden wij dat zowel klant als ontwikkelaars tijdens de ontwikkeling goed samenwerken om het resultaat zo compleet mogelijk te realiseren. Door gebruik te maken van de teams in lage lonen landen bereiken we tegen lage kosten juist die hoge kwaliteit en snelheid. 

De CommerceXL wordt sinds 2008 onderhouden en uitgebreid met ontwikkelaars o.a. in Nederland, Estland, Egypte, Oekraine, Canada en India. We hebben alle expertise zelf in de hand zodat ook speciale en custom oplossingen goed en tegen laagste kosten geleverd worden.

Tarieven

Tarieven 2021. Bedragen per uur. Exclusief reistijd. Exclusief BTW. Bij project omvang < 200 uur.

Website ontwikkeling  HTML, CSS, javascript, jQuery  €   53,00
Software ontwikkeling   Drupal, Ubercart, Magento, Betaalsystemen, SugarCRM en Applicaties.  €   58,00
Mobiele APP ontwikkeling Javascript, Jquery, jQuery-Mobile, NodeJS, Angular, Raphael  €   90,00
Koppelingen en interfaces ACA, UNIT4, Dynamics, StoreInfo, Kassa's, ERP, Wholesale, CRM  €   75,00
Template bouwers Drupal, Magento, CommerceXL  €   61,00
Design en multimedia  Logo, Banner, Design, Interaction design  €   61,00
Marketing en communicatie SEO, analytics, Banners, Logo's  €   60,00
Tekst en vertaling Engels, Duits, Frans, Spaans, Deens, Noors, Zweeds  €   65,00
Beheer & ERP/CRM Technisch Beheer en Hosting  €   56,00
Technisch Beheer Centos, Drupal, Ubercart, Magento  5x8 SLA   €   65,00
Technisch Beheer Centos, Drupal, Ubercart, Magento 23x7 SLA  €   80,00
Functioneel Beheer Drupal, Ubercart, Magento  €   80,00
Server inrichting Linux, Centos, Apache  €   70,00
Database optimalisatie en inrichting MySQL, clusters, replications  €   110,00
Advies & project Advies & Projectmanagement  €  110,00
Betaalsysteem specialisten Ogone, Mollie, Omnikassa e.a.  €   60,00
Zoekmachine specialisten seo, adword campagnes, optimalisatie  €   62,00

Data science en intelligence

Data scientist Analyse van data, rapportage € 150,00
Artificial intelligence Machine learning, Neural net,  € 150,00

Project team grotere omvang

100 tot 400 uur Ontwikkelaar(s) in lage lonen land + Nederlandse architect -10%
400 tot 1000 uur Projectteam in lage lonen land + Nederlandse architect -20%

en voor de volledigheid

Webshop management  Artikelen, sortering, seo tekst invoegen, landingspaginas  € 53,00
Webshop invoer Artikelen, Content pagina's, FAQ's,   € 40,00

CommerceXL Een power house voor eCommerce

CommerceXL.nl developers ontwikkelen dit bijzondere eCommerce systeem voor professionals tot een waar power house voor eCommerce. Daar waar andere pakketten zich beperken tot de simpele productgrid en -afrekening is door de CommerceXL.nl developers geavanceerde doorplaatsing naar derden, complexe import- en exportmodules, betaalsystemen, kortingsmodules, fotomanagers, kassakoppelingen en zelfs complete beeldbanken gerealiseerd.

CommerceXL is standaard gekoppeld met ondermeer Unit4, StoreInfo, ACA (fashion), Microsoft Dynamics, StoreInfo systems, ShopVision, Vendit, Ogone, Omnikassa, Mollie, iDeal en meer.

Drupal commerce & ubercart 

Drupal is het Content Management Systeem waar CommerceXL.nl groot en sterk in is. Dit bijzondere en in vele ogen beste CMS, is inzetbaar in eCommerce, Intranetten, Websites en met name community gedreven oplossingen. Drupal is bijzonder flexibel, goed doordacht en een totaal oplossing met zeer lage investerings- en onderhoudskosten. Onze Drupal specialisten zijn ware wizzards die het beste van templating en hooks uit Drupal weten in te zetten.

Interfaces zoals met Unit4, StoreInfo, ACA (fashion), Microsoft Dynamics, StoreInfo systems, ShopVision, Vendit, Ogone, Omnikassa, iDeal, Mollie en meer.

Drupal

Magento

Voor veel winkelbedrijven is Magento de juiste keuze. Magento is het winkelpakket van eBay, is stabiel en goed doordacht. Er zijn veel standaard templates aanwezig. De CommerceXL.nl Magento developers ontwikkelen interfaces, kassakoppelingen en themes en verzorgen dat de webwinkels er perfect uit zien. 

Bekende interfaces zijn Unit4, ACA, Microsoft Dynamics, StoreInfo en meer.

 

wordpress & wooCommerce

Inmiddels zijn er meer dan 2 miljoen winkels met WooCommerce. Het populaire wordpress steekt ook Magento steeds meer naar kroon. Er zijn veel standaard templates aanwezig. Het is eenvoudig in gebruik en meer en meer modules komen beschikbaar. De CommerceXL.nl WooCommerce developers ontwikkelen interfaces, kassakoppelingen en themes en verzorgen dat de webwinkels en websites er altijd perfect uit zien en perfect werken.

Bekende interfaces zijn Unit4, ACA, Microsoft Dynamics, StoreInfo en meer.

WooCommerce

MySQL

Big Data bestaande uit tera bytes aan data is een expertise gebied van de Database Developers. De jarenlange ervaring in de grote en complexe database systemen wordt binnen CommerceXL.nl ingezet om de eCommerce oplossingen te voorzien van de schaalbare, goed onderhoudbare en structuur. Met de developmentteams in verschillende landen wordt integratie met de applicatie stacks op hoog nivo gehouden. We like data.

 

Applicaties

PHP is niet meer weg te denken uit de moderne applicatie stacks. De CommerceXL.nl developers ontwikkelen PHP applicaties op de moderne servers architecturen en zijn gespecialiseerd in interfaces en kassakoppelingen. Interfacing van PHP en NodeJS en front-end Javascript frameworks (Angular en Jquery Mobile) nemen hand over hand toe.

 

FrontEnd

HTML en CSS zijn de basis van de theme ontwikkeling en Mobiele applicaties. De CommerceXL.nl HTML en CSS developers ontwikkelen de theming en templates zoals deze gebruikt worden in de eCommerce systemen en APPs.

JQuery, AngularJS

De verschuiving naar Front-end development is goed merkbaar. Steeds meer APP's worden in javascript gerealiseerd, waarbij met name jQuery Mobile favoriet is. Onze specialisten ontwikkelen de eCommerce front-ends, diverse configurators en tools voor de Mobiele en eCommerce applicaties.

 

Mobile

Met de komst van NodeJS is de ontwikkeling van applicaties in een stroomversnelling gekomen, waarbij frameworks zoals Backbone, Head, Raphael, Angular en natuurlijk jQuery ook lokaal op de desktop of centraal op de servers ingezet worden. Mobile apps worden voornamelijk door onze developers in jQuery Mobile gerealiseerd.