Easypos koppeling

Module

Easypos koppeling

KOPPELING MET

Easypos kassa

Gebruik de EasyPos koppeling om elke webwinkel te kunnen gebruiken met uw Easy Pos kassa/voorraadsysteem. Met de Easypos koppeling kunnen artikelen in de webwinkel ingelezen worden, voorraad worden opgevraagd, orders geplaatst en meer. 

DAGELIJKSE PRAKTIJK

De module heeft uitgebreide, uit de dagelijkse praktijk voortgekomen, mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de webwinkel direct werkt met informatie uit Easypos en u een spreadsheet kunt gebruiken voor informatie die niet in Easypos aanwezig is. Zo kunt u aanvullende informatie (SEO) eenvoudig en met een druk op de knop verwerken.

Het werkpaard

IMPORT MANAGER XL

De Import Manager (onderdeel van de koppeling) is een waar werkpaard voor de webwinkel. De import beheerst het inlezen van de Easypos bestanden, het koppelen met foto's, het toevoegen van extra data die het web nodig heeft en zelfs het vol-automatisch schonen van fouten in de aanlevering.

Met de ImportManager kan de Easyposdata eenvoudig worden samengevoegd met door leveranciers aangeveleverde artikelbestanden en spreadsheets. 

Meer informatie over Import Manager XL

Foto manager XL

Inbegrepen in de module is de FotoManager XL. Deze slimme module zorgt dat de ontvangen foto's perfect geschikt worden gemaakt voor gebruik online. Zo worden de foto's automatisch op-maat-gemaakt, wordt ongewenste informatie verwijderd en wordt er een SEO goede naam aan gegeven.

Meer informatie over Foto Manager XL

PRIJS EN Installatie

De module zelf is inbegrepen in de CommerceXL

Installatie
De installatie doet de supportafdeling kosteloos voor u.

instellingen
Instellingen zijn meestal nodig omdat er veel diversiteit is tussen de Easypos systemen, versies en inrichtingen. Voor deze inrichting van de module spreken we met u een fixed price bedrag af dat afhankelijk is van de ingeschatte hoeveelheid werk. 

Neem even contact met support op om uw situatie door te nemen, we helpen u graag snel op weg.

Contact