ACA koppeling

Module

ACA koppeling

UNIVERSELE INTERFACE
ONDERSTEUNT ELK TYPE WEBWINKEL

De ACA interface maakt samenwerken met uw Fashion wholesale systeem een stuk eenvoudiger. Met slimme functies, waardoor kostbare wijzigingen aan ACA zijde voorkomen kunnen worden. Bijzonder is ondermeer dat de voor internet beschikbare voorraad afgeleid wordt uit een optelling van lokale winkel voorraden. Hierdoor kan ook met kleine aantallen stuks een volledige online winkel worden getoond.

VOORRADEN

Verwerkt de ontvangen mutatiefiles naar de voorraad van de webartikelen. De voorraadverwerking houdt rekening met periodieke full-loads en de dagelijkse mutatiefiles. In de voorraadverwerking wordt naast de filiaalvoorraden ook een, via instelbare rekenregels, centraal verzendmagazijn aangebracht. De voorraden per filiaal en ook alle filialen bijelkaar is dan als artikelvoorraad beschikbaar.

PRIJZEN

De webwinkels maken gebruik van zogenaamde Van-prijs, Voor-prijs, Vanaf-Prijs en gewoon Prijs. De koppeling leidt uit de complexe prijs aanlevering (per mutatie file en met datums die aangeven wanneer in de toekomst een bepaalde prijs ingaat) de actuele prijzen af die op dit moment voor de artikelen gelden. De verwerking kan zowel handmatig als automatisch plaatsvinden. Zowel de full-load als mutatiefiles kunnen prijsinformatie aanleveren.

ARTIKELGEGEVENS

Artikelinformatie wordt de door Importmanager Module verwerkt. De full-load en mutatiefiles worden naar een universeel formaat omgezet. De Importmanager heeft superieure eigenschappen, waarmee bijvoorbeeld op basis van ACA-codering extra filters, termen en menu's worden toegevoegd. Via de Importmanager worden ook de omrekeningen en schoningen uitgevoerd. De importmanager verzorgt ook het automatisch aanbrengen van filters en menu-items en de mogelijkheid verrijkingsspreadsheets in te lezen en naadloos te gebruiken voor bijvoorbeeld SEO-teksten van de artikelen.

XML

De basis van de verwerking zijn de Retallium XML files. De ACA koppeling verzorgt het op volgorde verwerken van de XML files en het extraheren en normaliseren van inhoud naar de universele voorraad, prijs en artikelinformatie tabellen/files. Bij de verwerking kan zowel het resultaat direct in de database worden aangebracht, maar ook als CSV weer beschikbaar worden gemaakt, om daarmee schaduw/test/staging servers te voeden.

ZIP'S

ACA levert aan via ftp in gecomprimeerde ZIP-files. De ZIP-verwerking vindt plaats op UNIX-nivo. De verwerker houdt rekening met duplicaataanlevering, gaten in de aanlevering en verzorgt het archiveren en verwijderen van verwerkte ZIP'S. De beheerinspanning is hierdoor geminimaliseerd.

SCHADUW 

In een professionele omgeving zijn de ACA full-load en mutatiefiles ook nodig in zogenaamde test, development en stagingservers. De functie ZIP downloader kan automatisch van een in te stellen URL de ACA ZIP files downloaden, zodat deze verwerkt kunnen worden, alsof deze door ACA ftp zijn aangeleverd. Deze functie maakt het eenvoudig de ACA-verwerking synchroon te houden en te testen op de ontwikkel- en stagingservers.

PRIJS EN INSTALLATIE

ACA koppeling is standaard verkrijgbaar op ALLE modellen

INSTALLATIE
De installatie doet de supportafdeling kosteloos voor u.

INSTELLINGEN
Er is een aantal instellingen nodig, doordat er veel diversiteit is tussen de ACA systemen, versies en inrichtingen.

Voor deze inrichting/instellingen spreken we met u een fixed price bedrag af dat afhankelijk is van de ingeschatte hoeveelheid werk. Neem even contact met support op om uw situatie door te nemen, we helpen u graag snel op weg.

Software als Service

De koppeling is ook beschikbaar als SAAS.

De koppeling wordt dan gehost en beheerd door de experts van CommerceXL.nl. Ook de monitoring en bewaking van uw koppeling is daarmee geborgd. Door de koppeling als SAAS af te nemen, hoeft u in de webwinkel geen software te installeren. Het aanbrengen van enkele kleine wijzigingen om de artikel-, de voorraadinformatie en foto's in uw webwinkel aan te leveren, zijn wel nodig. Daar helpen we u graag bij.