Dynamics koppeling

Module

Dynamics koppeling

Koppeling met

Microsoft Dynamics

Gebruik de Microsoft Dynamics koppeling om elke webwinkel te kunnen gebruiken met uw Dynamics kassa/voorraadsysteem. Met de Dynamics koppeling kunnen artikelen in de webwinkel ingelezen worden, voorraad worden opgevraagd, orders geplaatst en meer. 

Dagelijkse praktijk

De module heeft uitgebreide, uit de dagelijkse praktijk voortgekomen mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de webwinkel direct werkt met informatie uit Dynamics en u een spreadsheet kunt gebruiken voor informatie die niet in Dynamics aanwezig is. Zo kunt u aanvullende informatie (SEO) eenvoudig en met een druk op de knop verwerken.

Dynamics koppeling

De module verzorgt de communicatie met Dynamics en converteert de Navision XML naar direct verwerkbare CSV's. Vervolgens nemen de uitgebreide Importmanagerfuncties diverse taken over. Met deze functies kunnen automatisch bepaalde artikelgegevens uit Dynamics worden 'gemerged' met artikelgegevens uit andere bronnen. Dit wordt veelal gebruikt om artikelbestanden van leveranciers direct in te lezen en daar de beschrijvingen en dergelijke van te gebruiken.

Slim bezig

De importfuncties voegen ook automatisch de extra filter- en menutermen aan de artikelen toe. Data die nou eenmaal niet makkelijk in Dynamics is op te slaan. De module is zo ontworpen dat wijzigingen makkelijk aan CommerceXL zijde kunnen worden aangebracht in plaats van wijzigingen in uw Dynamics systeem. Dat is slim bezig en kostenbesparend.

Het werkpaard

IMPORT MANAGER XL

De ImportManager (onderdeel van de Dynamics koppeling) is een waar werkpaard voor de webwinkel. De import beheerst het inlezen van de Dynamics bestanden, het koppelen met foto's, het toevoegen van extra data die het web nodig heeft en zelfs het vol-automatisch schonen van fouten in de aanlevering.

Met de ImportManager kan de Dynamicsdata eenvoudig worden samengevoegd met door leveranciers aangeveleverde artikelbestanden en spreadsheets. 

Meer informatie over Import Manager XL

Foto manager XL

Inbegrepen in de module is de FotoManager XL. Deze slimme module verzorgt dat de ontvangen foto's perfect geschikt worden gemaakt voor gebruik online. Zo worden de foto's automatisch op maat gemaakt, wordt ongewenste informatie verwijderd en wordt er een SEO goede naam aan gegeven.

Meer informatie over Foto Manager XL

PRIJS EN Installatie

De module zelf is inbegrepen in de CommerceXL. 

Installatie
De installatie doet de support afdeling kosteloos voor u.

instellingen
Instellingen zijn meestal nodig omdat er veel diversiteit is tussen de Dynamics systemen, versies en inrichtingen. Voor deze inrichting van de module spreken we met u een fixed price bedrag af dat afhankelijk is van de ingeschatte hoeveelheid werk. 

Neem even contact met support op om uw situatie door te nemen, we helpen u graag snel op weg.

Contact

 

Dynamics koppeling als SAAS

De Microsoft Dynamics NAV koppeling is ook als SAAS beschikbaar. CommerceXL.nl verzorgt dan de hosting, inrichting en het beheer van de koppeling. In uw webwinkel hoeft u niet meer te doen dan op eenvoudige wijze de koppeling aan te roepen voor artikelgegevens, voorraadinformatie en het plaatsen van bestellingen. De SAAS-oplossing kan aangesproken worden in ondermeer PHP, JSON, csv, xml, soap.