Op naar 50.000 m2

afbeelding van Joel

 

45.000 m2 vaste winkelvloer

Uit een gemaakte statistiek blijkt dat er een totaal van 45.000m2 vaste winkelvloer ook een CommerceXL winkel heeft of heeft gehad. Volgens CBS is dat meer winkel oppervlak dan de stad Delft. Daarbij werden dagelijks meer dan 15.000 artikelen ververst. 

OP NAAR 50.000 m2 en meer.

 

CommerceXL = op en top S.E.O.

De commerceXL is gebouwd voor SEO, aan elk klein en groot detail is aandacht besteed. SEO voor web winkels is nu eenmaal wat gecompliceerder dan voor websites. De commerceXL optimaliseert daarom ook artikel gegevens, de artikel titels, landingspagina's, trefwoorden bijvoorbeeld. Bijzonder is dat ook de foto's door commerceXL voor SEO worden geoptimaliseerd, de foto naamgeving is een belangrijke factor in succes bij Google. 

En dat werkt.

Hieronder zie je dat de foto's van een van de commerceXL winkels direct als nummer 1 getoond worden.

Dat de SEO gewoon werkt zie je ook bij de andere twee afbeeldingen waar twee van de kledingwinkels hoge posities in google hebben, direct onder de grotere concurrenten. 

Over de auteur: 

Passie voor online commercie.

De passie voor commercie onstond tijdens mijn werk als CIO voor de Scandinavische Gouden Gidsen en in de directie van De Telefoongids (DTG) . Sinds 1995 ontwerp en bouw ik online systemen.  Na terugkomst in nederland (2008) startte Henriëtte en ik de CommerceXL activiteiten. Wij realiseren online winkels voor fashion, recreatie, speelgoed, wijn en meer, zo'n 50,000 m2 aan winkelvloer oppervlak werd door ons online gebracht. Met veel plezier helpen we graag iedere ondernemer online succesvol te worden en te zijn.

Joël
shadow