Design

Design & TEMPLATES

Het design van de webwinkel is een belangrijke factor in het succes van de winkel.  Studies geven aan dat 'een helder gebruiksgemak' voorop moet staan. Daarnaast wilt u ook de style van uw vaste winkel(s) in uw webwinkel laten doorschijnen. De CommerceXL beschikt over onbeperkt mooie design mogelijkheden voor de perfecte look and feel:

  • Grote bannerfoto's
  • Meescrolbare achtergrondfoto
  • Animated banners (zonder Flash)
  • Carrousel en slideshows
  • Inzoomfeatures
  • Moderne artikelgrid presentatie
  • Aanpasbaar voor mobiel, tablet en pc-beeldscherm


De CommerceXL sluit precies aan op uw stijl en biedt vele mogelijkheden voor optimaal design.

Keuze uit TIENTALLEN designs

Heeft u ideeën opgedaan en een mooi template gevonden? Laat het ons weten. 

Voorbeelden A
(opent nieuwe tab)
Voorbeelden B
(opent nieuwe tab)

Zelf designs maken creëer de eigen identiteit met de moderne tools

Een aantal CommerceXL winkels is gestyled met de Artisteer designer. Een eenvoudig te bedienen tool waarmee ook een niet-expert een design kan maken. Naast Artisteer zijn er diverse andere aanbieders.

Artisteer design tool
(opent nieuwe tab)

Themler design tool
(opent nieuwe tab)

CommerceXL heeft geen relatie met Themler of Artisteer. Themler en Artisteer zijn onafhankelijke leveranciers van design tools.

theme demo modern en actueel

Een mooie indruk van een moderne webwinkel uitgevoerd met een 'xPalladium' theme. Deze leverancier van 'designs', heeft voor u de 'xPalladium' beschikbaar. Ook dit design kan met alle gewenste aanpassingen qua huisstijl en design worden uitgevoerd. Het theme is compleet, responsive én vakkundig uitgevoerd, een aanrader.

 

xPalladium
modern demo
(opent nieuwe tab)

xPalladium
2 koloms demo
(opent nieuwe tab)

Webwinkel design door professionals

De CommerceXL werkt goed samen met reclameburo's. Met die designs wordt branding én conversie op een optimaal nivo gebracht. De CommerceXL leent zich erg goed voor deze aanpak door de  uitgebreide theming-layer die aanwezig is. Met deze theming-layer kan zo goed als elk design snel en eenvoudig geïmplementeerd worden.